تعداد بازدید : 11297
کد خبر:۹۰۵۰۹۴
کد خبر:۹۰۵۰۹۴
22778 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۲ | ۱۳۹۸/۰۳/۲۵
15 June 2019
ته چین؛

طرز تهیه ماهی قزل‌آلای خشخاشی

ماهی قزل ‌آلا یا گُل‌ماهی از نوع ماهی‌های سردآبی است و در زیرگروه ماهی‌های آزاد جای می‌گیرد دارای بدنی فشرده و دارای باله دمی بزرگ‌تر از ماهی آزاد است. ماهی قزل آلا را با روش‌های متفاوتی می‌پزند و سرو می‌کنند. اکنون طرز تهیه ماهی قزل‌آلای خشخاشی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟